INFO 2020-01-27T11:12:41+01:00

Om Mig

Jeg er 46 år gammel, lykkelig gift med min kære mand Peter, og har to skønne dejlige børn – Dennis 19 år og Isabel på 17 år. Vi bor i Fredericia Vest i et dejligt roligt kvarter med super naboer, masser af varme og glæde.

Sjælen bag Kameraet…

De af jer som har mødt mig ved, at jeg er en glad og meget følsom sjæl. Jeg lægger hele mig i hver eneste fotografering, og gør det med glæde. Jeg mener, at hvis man bruger hjertet, så kan man også føle hjertet. Jeg beskrives uden tvivl af mine små kunder som ret skør, på en forhåbentligt god måde. Jeg tager bestemt ikke mig selv højtideligt, og er ikke bange for jordhøjde, de skøreste påfund og spontanitet.

“You will never have this day again    so make it count”

BERIT IPSEN • FOTOGRAF

Hvad jeg gør…

Jeg har været fotograf i over 14 år. Det har fulgt mig igennem mit liv, som en partner, som en udfordrer, som mit anker, som en lykkebringer og som en drivkraft.

Siden jeg første gang bestemte mig for, at ville lære, at fotografere andet end ænder ved søen eller min egen skønne familie, har jeg haft den filosofi, at fotografering skal være tilgængeligt for alle; stor, lille, tynd, knap så tynd, rig eller mindre rig – alle fortjener minder, fanget med erfaring, ærlighed og hjerte.

Livet er for kort til at gøre det mere kompliceret end nødvendigt. Lev, smil og spred lykke

Hvordan jeg gør…

Jeg har altid troet på, at hvis du er den du er, giver alt det du selv forventer og har bestemt dig for, at nyde øjeblikket, så går ikke kun dagen nemmere, men fotograferingen bliver afslappet, ærlig og ægte.

De fleste tror nok, at det er børn, som er sværest, at fotografere. Selvom børn kræver en meget unik tilgang, så er det som oftest voksne, som faktisk er mest nervøse for kameraet. Tilgangen er unik i hvert tilfælde – hvis vi tager det stille og roligt, masser af tålmodighed, masser af snak (ja, jeg snakker jo en smule) og føling med stemningen, så kommer selv den mest nervøse person til rette – hver gang.

Hvorfor jeg gør…

Svaret er simpelt: fordi jeg elsker det. Jeg elsker øjeblikket, hvor jeg fanger ‘sjælen’ i kameraet, og bare ved, at her kom det perfekte øjeblik – væk men alligevel fanget for evigt.

Hvordan kan man være andet end forelsket i sit job, når man får lov at kysse en nyfødt baby, mærke varmen fra den lille krop og bringe så meget glæde til to forældre, hvis verden aldrig mere vil blive det samme? Hvordan kan man ikke elske den 4 årige, som spontant giver en et kram, som griner og smiler af ægte glæde, og hvor man føler sig varm helt ind i hjertet ved deres smilende øjne. Hvordan kan man andet end være taknemmelig for æren i at overvære en fødsel, en dåb, er der til overgangen fra barn til voksen ved konfirmationen, ser to elskende – som giver hinanden ja for evigt eller giver billeder til livets svære øjeblikke, noget mere sjældent, men umådelig ære – at forevige det uundgåelige for os alle

Mit Portfolio

“Photography is a way of feeling, of touching, of loving. What you have caught on film is captured forever… It remembers little things, long after you have forgotten everything.”
Aaron Siskind

Ovenstående jvf gældende betingelser

KONTAKT MIG