FAQ 2018-03-01T08:55:41+01:00

Frequently Asked Questions

Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away

Berit Ipsen • FOTOGRAF

Kontakt Mig
Generelt 2018-01-23T17:27:19+01:00

Du kan kontakte mig her : Kontakt Mig eller via StudieC Facebook. Du kan også skrive til mig direkte på E-mail Mig.

Studiet ligger ved vores private hjem på :

Kobbelgårdsvej 49, 7000 Fredericia

Der er masser af parkering, og det er gratis da det er en privat vej. 

Du skal være velkommen til, at kontakte mig telefonisk, men da jeg tidligere har haft nogle uheldige misforståelser ved bookinger over telefonen, så kan jeg desværre ikke tage bookinger over telefonen. Hvis du har en forespørgsel send da en sms til 29 84 51 71, men kontakt via mail er at foretrække E-Mail

I bedes venligst ankomme i tidsrummet 5-10 minutter før jeres tid. På den måde kan vi udnytte den fulde time i har – dette er især gældende i weekender.

Hvis i bliver forsinkede bedes i skrive til mig på sms tlf 29 84 51 71 hurtigst muligt. Kommer i mere end 10 minutter for sent, så er det muligt – alt efter andre forpligtelser – at jeg ikke vil kunne nå jeres fotografering. Det kommer alt sammen an på hvad i har booket.

I skal faktisk kun medbringe højt humør. I er velkomne til, at medbringe ting som betyder noget for jer såsom stole, taburetter, bænke, legetøj osv.

Det er utrolig svært, at argumentere for og imod tøj. Det er jo essentielt en smagssag. Men som en god tommenfingerregel så er det bestemt kønt på billeder, hvis det er så simpelt som muligt. Prøv at undgå for mange mønstre og meget skarpe farver – især rød. Når i skal fotograferes som familie tænk meget over harmonien, matchende farver, og hvis overhovedet muligt er det utroligt smukt, hvis alle har den samme farve top på – fx alle i hvid, alle i sort, alle i blå eller lignende.

Børn har ofte meget farverigt tøj på, og det er også meget smukt, men igen tænk over at det ser pænere ud hvis tøjet matcher. Hvis det er en baby og det er savleperioden, er det en god ide, at vente med at få ‘fototøjet’ på til i er i studiet. Dette er selvfølgelig muligt for alle aldre.

I bund og grund gælder det vel, at i skal have på, hvad i gerne vil se på jer selv, hængende måske i stor størrelse på væggen. Husk at skjorter bør være strøget grundigt – igen kan jeg kun anbefale, at medbringe dem, og så skifte i studiet.

Der er ikke noget omklædningsrum som sådan i mit studie, men det ligger helt gemt væk på bunden af vores grund. I kan klæde om totalt privat i studiet, jeg forlader det gerne hvis i ønsker det, så i kan gøre det uden min tilstedeværelse.

Ved børn og babyer er det en god ide, ikke kun at medbringe det tøj, som i ønsker dem fotograferet i (og lade dem rejse i bilen i noget andet) eller i det hele taget, at tage flere forskellige sæt tøj med, da jeg gerne vil prøve (hvis tiden tillader), at tage forskellige billeder og opstillinger.

Hvis det er en familiefotografering i har booket, så vil der desværre ikke være tid til tøjskift.

Børn og babyer er i velkomne til at tage forskellige sæt tøj med, og jeg fotograferer gerne – hvis tiden tillader – 2 eller 3 forskellige outfits.

Ja, ja og ja.. jeg har i hundredevis af rekvisitter alt fra forskellige bænke, stole, skamler, hårbånd, hatte til tyl nederdele og legetøj. Men, i er mere end velkomne til, at medbringe ting selv – kun fantasien sætter næsten grænser.

Ja, jeg tager gerne billeder med familiens hund, kat, hamster, kanin eller hvad i nu ønsker, dog skal dette aftales på forhånd.

Hvis i har en prinsesse, en lille prins eller en baby, som i bare drømmer om skal have noget skønt, smukt og dejligt på under fotograferingen, så må i hjertens gerne vælge fra alle de mange hårbånd, hatte, blebukser, tyl skørter, toppe, romper dragter osv osv osv jeg har.

Jeg tager generelt ikke grupper på mere end 8 personer, det skal dog siges, at det er meget afhængigt af alderen på personerne, som skal fotograferes.

Jeg har faktisk ikke nogle officielle åbningstider som sådan. Jeg arbejder hovedsageligt om formiddagen, men det er fordi de fleste babyer og børn (som jo er en stor del af mit arbejde) er mest friske om formiddagen. Det udelukker ikke eftermiddage, og hvis i har ønsket om en speciel tid, så skriv til mig.

Studiet er også åbent i mange weekender.

Da jeg har utrolig travlt er det ikke muligt, at blot komme forbi uden en booking.

Ja, jeg har åbent i de fleste weekender, dog har jeg jo også selv en familie, så weekendtider er der stor rift efter, da der ikke er det samme antal tilgængeligt. Mit råd er, at booket tidligst muligt.

Jeg holder, som alle andre ferie, og vores ferier i familien er ofte spontane, da de er meget afhængige af min mands travlhed på hans arbejde. Jeg holder sommerferie typisk i Juli / August med min familie, men hvis vi er i Danmark, så er det ikke umuligt, at i vil kunne få en tid, alt efter hvad i ønsker. Jeg fotografere også mange bryllupper i netop de måneder – også selvom jeg har ferie.

Det eneste tidspunkt, hvor studiet er absolut lukket er fra 12. December til 3. Januar. Julen er meget speciel i vores familie, og vi værdsætter familietiden utrolig meget, derfor den lange lukketid.

Booking 2018-01-23T17:17:59+01:00

Du kan booke via linket her : Kontakt Mig

Fra du får en tid tilbudt til den frigives til anden side har du 24 timer med mindre andet er aftalt. Det skal dog nævnes, at ved juletid tilbydes en tid kun i 12 timer uden bekræftelse.

Ja, det kan du og faktisk er det en god ide. Når du skriver til mig, så ‘pensler’ jeg tiden ind, så jeg ved i hvilken periode, jeg skal forvente en lille. Nyfødte kommer jo som bekendt lige som det passer dem, men har du fået tilsagn om en tid, så får du en tid – uanset hvad.

Studiet er hovedsageligt åbent formiddage og udvalgte weekender, dog gør jeg alt i min magt for at hjælpe, hvis i kun kan komme om eftermiddagen naturligvis.

Ja, eller rettere i rigtig mange weekender er jeg åbent. Jeg prioriterer mit lille firma meget højt, og vil gøre rigtigt meget for mine skønne kunder, dog har jeg også en familie, som gerne vil se mig til tider, så derfor er der ikke åbent hver weekend hele året.

Julefotografering er der rift om hos mig. Rigtig mange tider bookes året før ved det års julefoto, så når vi nærmer os – især hvis det er weekender vi taler om – så er der ikke mange tider tilbage. En god regel er – så tidligt som muligt. Booker i julefotografering før juletilbudene kommer ud, så får i naturligvis jeres fotografering til den pris, hvis jeres booking ligger indenfor tilbudsperioden.

Hvis du har lavet en booking og gerne vil afbestille, så er det selvfølgelig ok. Dog vil bookinger afbestilt senere end kl 16 dagen før blive opkrævet et afbestillingsgebyr på 100 kr, med mindre jeg kan fylde jeres tid – dette er især gældende for weekendtider.

Portrætfotografering 2018-02-09T11:56:33+01:00

Nej for søren da – jeg fotograferer stor set alt. Kig mit Portfolie igennem for mine mange forskellige emner.

Ja, det gør jeg. Jeg har faktisk taget billeder i mit studie af både hunde, katte, kaniner, marsvin, fugle, store kvælerslanger, snegle og vandrende pinde.

Jeg vil dog sige, at ønsker i billeder med de mere eksotiske dyr (slanger, edderkopper, skorpioner og lignende) så vil det kræve, at i kommer med en medhjælper, og en rigtig god sans for at tælle – for jeg kan forsikre jer, de kommer med jer hjem igen… smiler.

Jeg siger generelt, at jeg har plads til grupper op til 8 personer, men som med alt muligt andet, så kan der jo sagtens være 12 personer hvis 4 holder børn, eller 6 af de 12 er små børn. Så Kontakt Mig hvis i har nogle spørgsmål.

Tøj er jo en smagssag, og i skal naturligvis fotograferes i tøj, som i syntes er pænt og jeres stil. Jeg kan dog give nogle pointers:

 • prøv at tage så ensfarvet tøj på som muligt
 • prøv at undgå for mange mønstre, skrift og farver som rød og neon grøn
 • hvis i skal fotograferes som familie, så er opstillinger, hvor i alle har samme farve overdel på (fx hvid, sort, blå) utrolig smukke
 • tænk over farvernes indbyrdes parforhold især hvis i vil have farvebilleder. Fx orange med lilla, sort med mørkeblå og lignende
 • tænk over sokker. Det lyder banalt, men hvis en person har sko på, bør alle have sko på. Hvis en har bare fødder, er det pænest, hvis alle har osv..
 • babyer er utrolig flotte på billeder i så simpelt tøj som muligt. Det er ikke et direktiv, men hvis tøjet er klassisk smart, så ser man ansigtet desto bedre
 • hvis i skal have skjorter på, vær opmærksom på at disse er strøget pænt

Og til sidst knap så tøj relateret, men stadig meget relevant. Prøv at fjerne rester fra morgenmaden på børnenes ansigter hjemmefra. Gør vi det i studiet med babywipes har huden en tendens til at blive rød på stedet – som den jo gør når man gnider på noget. Blot en mindre detalje.

I må meget gerne blive fotograferet med jeres kæledyr, blot vi aftaler det på forhånd.

Bestemt nej da. Jeg tager gerne ‘fly on the wall’ eller situationsbilleder, som de også kaldes, hvor i bare er jer selv, øjeblikket.

En standard fotografering afsættes der 1 time til. Det er en time fra ankomst til afgang, og den går hurtigt faktisk. Der kan være tilbud – mini sessions – hvor tiden er 15, 30 eller 45 minutter, men det vil i vide ved booking.

Hvis i har booket en familiefotografering, så er det fotografering af familien samlet, er det søskende så er det søskende sammen osv. Priserne for de individuelle fotograferinger kan ses på min Prisside. Er det i tænker på der ikke, så Kontakt Mig

Nej, jeg tager også billeder udendørs. I vil kunne læse om de forskellige muligheder på mine Priser og Pakker.

Det er en mulighed. Hvis det er noget i påtænker, så skriv til mig 

Det kommer meget an på, hvilken tid på året vi er – altså om det er en højtid eller ej, ferie osv. Men typisk vil i kunne se jeres billeder indenfor 4-7 dage på hjemmesiden.

Det kan i bestemt. I kan se priserne på mine pakker HER

Har i købt en standard basisfotografering med login vil der være mellem 10 og 15 billeder til gennemsyn og valg.

Nyfødtfotografering 2018-01-23T17:25:26+01:00

Den bedste periode er bestemt mellem 1-10 dage gammel, men lige så længe, som jeg har lavet dette job, lige så mange forskellige babyer har jeg mødt. Nogle babyer er ikke klar til en fotografering ved 10 dage, og nogle klarer det perfekt ved 5 uger.

Generelt så er det jo yngre jo bedre, fordi nyfødte begynder, at strække sig mere, sove mindre dybt og være mere vågne jo ældre de bliver. Men, der er altså ingen grænse, for man kan jo tage så utrolig mange forskellige opstillinger.

Ja bestemt da. Det anbefales faktisk, at du skriver til mig inden du føder, så du får en forventet booking.

Babyer kommer lige præcis når det passer dem – de kan komme 3 uger inden og 2 uger efter, men hvis du har fået tilsagn om en tid, så laver jeg en tid – uanset hvad. Det eneste som kan forhindre det er ferie, men hvis der er risiko for det, så skriver jeg det til dig ved booking.

I kan skrive til mig HER eller sende mig en E-MAIL direkte.

Ikke så meget faktisk, det kommer lidt an på, hvilke billeder i ønsker men her er nogle punkter:

 • tag rigeligt bleer med. Selvom i vil have nøgenbilleder, så går de små igennem overraskende mange bleer.
 • tag mad og rigeligt drikke med. Det bliver meget varmt i studiet, og især mor har brug for væske efter en fødsel og ved evt amning.
 • tag snacks med til ældre søskende
 • hvis en storebror eller søster er i en alder, hvor de gerne bruger en iPad, så er den en fantastisk tidsfordriver selvom jeg har et stort legeområde
 • hvis den lille skal fotograferes i tøj, så tænk over pasformen – hvis det er løst vil det se meget løst ud på billeder. Også gerne simpelt og enkelt.
 • tålmodighed – for en nyfødtfotografering er ikke overstået på en time
 • evt skiftetøj til mor og far – især hvis i skal fotografers med den lille og denne er nøgen – lad mig bare sige, det går ofte ud over bukser og sokker.
 • overvej om far og ældre søskende vil støde til senere – efter en 2 timers tid – så ventetiden ikke er så kedelig
 • hvis i har noget, som i meget gerne vil have den lille fotograferet med, så medbring gerne
 • hvis i har ideer og inspiration ser jeg gerne screenshots og/eller billeder

Ja, det er utrolig svært at sige, men den er ikke overstået på en time. De fleste bliver forskrækkede, når jeg siger at den kan tage 3-4 timer, men jeg kan forsikre jer, at det flyver afsted. Det meste af tiden går med at få mad – altså den lille. Så er der bleskift, og hvor jeg skal få den lille til at falde til ro.

Jeg fotograferer kun en lille, som er afslappet og sikker, og det kan altså tage lidt tid med det. Jeg har masser af tålmodighed, og jeg kan kun opfordre jer til ikke at se på tiden i skræk, men tænke på at jeg har gjort det utrolig mange gange, og jeg forsikrer jer, at tiden virkelig flyver afsted – og det er det hele værd…

Det behøver jeg ikke – jeg lader mig utrolig gerne guide, af jeres ønsker og tanker. Jeg vil dog sige, at jeg ultimativt er guidet af kun en person – den lille nyfødte – for det er dem som både bestemmer farten, mulighederne og længden på fotograferingen. Men kom gerne med input, inspiration og ønsker.

Det kan vi sagtens finde ud af – det har jeg gjort nogle gange, jeg vil dog sige, at her er nyfødtfotografering utrolig begrænset i tid.

Alt arrangeres på forhånd. Vi aftaler et sted, et gunstigt tidspunkt (pga lyset) og jeg medbringer rekvisitter, tæpper osv, som alt er klar når i kommer. Fotograferingen tager max en time, men babyen er aktiv i fotografering ikke mere end 5-10 minutter – der laves 2-3 opstillinger max.

Det må i gerne, men det er vigtigt, at hunden er renlig og rolig.

Nej bestemt ikke. I bestemmer om i ønsker med, uden, eller en kombination af begge.

Svært at sige. Jeg håber for 3-5  med baby alene, 2 med søskende, 3 med far, 2 med mor, 1 med familie og så hænder og fødder til sidst. Men… det er alt sammen en stor variabel – det kommer 100% an på jeres babys tolerance, hvor følsom de er og hvordan tiden går.

Meget gerne – dog kan det (hvis muligt) være en fordel, at ældre søskende kommer inde i forløbet med fx far.. men det er bestemt ikke et must.

Meget gerne hvis det er muligt

Hvor jeg prøver, at respektere jeres ønsker så meget som muligt, så betaler i kun for selve billedematerialet ved en nyfødtfotografering. Ved at give min tid til fotografering og redigering, så er materialet således, at jeg benytter det til salgspromoverende, promoverende eller portfoliemateriale. Dog er der kun tale om få billeder fra hver fotografering.

Når i køber digitalt så får i alle redigerede billeder. Det er jo utrolig afhængigt af hvordan fotograferingen går, men typisk er det mellem 80 og 200 stk.

Ja, I får en kopi tilsendt i dropbox eller på CD, og det er jeres.

Babyfotografering 2018-01-23T17:24:04+01:00

Mine pakker løber typisk mellem 1 og 12 måneder, men det er også muligt, at få en stor kvartalspakke, hvor der er 8 fotograferinger over 2 år. Ønsker du en special sammensætning som fx en årspakke med 12 fotograferinger over 2 år, så skriv til mig.

Det kan i da – hvis det er muligt, så får i det lige præcis, som i gerne vil have det

I bedes tage flere sæt tøj med til hver fotografering – især hvis i gerne vil have forskellige opstillinger. I må også gerne tage rekvisitter med, hvis i har noget, som i gerne vil have jeres barn fotograferet i eller med.

Husk mad/snack til den lille når de begynder at spise fast føde.

Jeg prøver, at lave mellem 2 og 3 forskellige hver gang

Bestemt da.. men husk at tøjet så skal være meget neutralt – det giver flere muligheder

Ja, jeg udsteder alle tiderne for året/årene på en gang. Dette med forbehold for ændringer, da intet menneske (det gælder naturligvis på begge sider) kan planlægge et liv så lang tid i forvejen.

Vær aldrig bange for, at kontakte mig og flytte en tid.

Hvis i har den digitale pakke, så får i alle redigerede billeder hver gang. Det er svært, at sige hvor mange det er, for det kommer jo an på hvordan fotograferingen gik, men typisk mellem 15 og 30 stk, men nogle har fået over 100 efter en speciel god fotografering.

Foretrukket er dropbox. I kan oprette en dropbox gratis HER

Ønsker i CD hver gang vil der være et tillæg – tillægget er afhængigt af hvilken pakke i ønsker.

Søskendefotografering er muligt mod tillæg

Familiefotografering er muligt mod tillæg

Det kommer lidt an på, hvor travlt jeg har, hvilken tid på året og hvor mange billeder det drejer sig om, men typisk mellem 3 og 9 dage.

Ønsker i billeder med dåbskjole vil dette være mod tillæg, eller som en dåbspakke. Se dåbsbilleder HER

Skriver en E-Mail til mig hvis syg dagen før senest. Hvis din lille har haft en dårlig nat, så er fotografering en meget dårlig ide – send derfor en sms så tidligt som muligt på dagen på 29 84 51 71

Dåb 2018-01-16T17:23:18+01:00

Hvis det er noget i gerne vil markere – ja bestemt så da.

Meget gerne, men… desværre er der enkelte præster, som ikke tillader fotografering under selve dåbshandlingen. Det må jeg som professionel respektere, selvom jeg prøver ihærdigt, at overtale dem. Jeg har også fotograferet en del dåb, konfirmationer og bryllupper, og kender derfor en god del præster, som ved at jeg opfører mig respektfuldt, diskret og stille under kirkelige handlinger.

Prøv at tale med jeres præst om det, og forklar, at jeg har gjort det utrolig mange gange, ikke bruger blitz, er meget diskret og respektfuld.

Kørsel til og med 15 km udenfor Fredericia er med i prisen, herefter er taksten per gældende takst per km.

Det bestemmer i helt selv, vær dog klar over den mindre forskel i prisen mellem de to produkter.

Typisk mellem 100 og 200 stk

Ja, mod tillæg kan vi sagtens tage studiebilleder før eller efter dåben

Det er muligt, det er noget vi snakker om.

Konfirmation 2018-01-16T17:22:28+01:00

Så tidligt som overhovedet muligt

Hvis det er det i ønsker, så er der en pakke med mulighed for dette

Det er som bare tiden, som begrænser os. Jo mere man skal køre, jo længere tager det, men det er typisk mellem 1 og 3 steder alt efter jeres ønsker.

Ja, mange. Konfirmanden må meget gerne blive fotograferet med venner, kammerater og familie – jeg er totalt jeres i det tidsrum.

Måske… det kommer helt an på reglerne i den respektive kirke. Det er noget i skal snakke med præsten om.

Med i pakkerne er de redigerede billeder digitalt. I må naturligvis også gerne bestille billeder i print, såvel som album, indramninger osv.

Digitalt er det ret normalt mellem 100 og 200 stk alt efter hvor mange steder vi tog portrætter.

Student 2018-01-23T17:22:25+01:00

Alt er muligt. Alt efter tilbud kan det betyde en ændring i prisen.

Højst sandsynligt. Hold øje med min Facebook eller min tilbudsside HER

Bryllup 2018-01-16T17:24:25+01:00

Jeg er hos jer hele tiden, men om det er muligt at fotografere selve vielsesritualet er helt op til præsten. Heldigvis er de fleste præster meget forstående og åbne, men jeg må som professionel acceptere, hvis præsten i den pågældende kirke siger nej. Jeg vil dog prøve, at overtale dem, da jeg arbejder meget diskret og uforstyrrende.

Det gør i helt bestemt. Jeg kommer gerne med ideer, og kører det også gerne helt selv, men har i input tager jeg dem naturligvis til mig

Jeg fotograferer jeres gæsters ankomst til kirken så meget jeg nu kan. Gæsteopstillinger så som parfotografering er del af enkelte pakker eller kan tilkøbes.

Med brudeparret tager jeg gerne alle de familieopstillinger i skulle ønske.

Hvis det er det i ønsker, så gør jeg gerne dette.

Det kommer lidt an på hvor mange steder i ønsker, at blive fotograferede, og hvor langt væk det ligger. Men som regel tager det mellem 40min og en time.

Nærmest lige så langt som i har lyst til at betale for. Priserne på bryllupspakkerne er inklusive kørsel indenfor 15 km fra Fredericia, herefter udregnes kørsel efter gældende takst per km.

Hundredevis… mange mange mange mange

Det kommer an på hvilken pakke i køber. Hvis det er Pakke 1, så mødes vi blot før brylluppet og snakker alt igennem. I skal ikke tænke på mig overhovedet på dagen. Hvis det drejer sig om den store bryllupspakke, så bedes i sørge for lidt middagsmad til mig (og vi snakker ikke buffet – bare det som familien selv spiser), aftensmad under festen (i skal blot booke et musiker eller fotografmåltid) og så drikkevarer (vand, cola eller lignende).

Uanset hvilken pakke i køber, så kommer jeg til jer og snakker alt igennem inden dagen. Det sker typisk i weekenden før, så alt er frisk i hukommelsen på selve dagen. Mødet tager en halv time til en time ca. og her snakker vi alt igennem praktisk. Jeg har fotograferet utrolig mange bryllupper, så har masser af erfaring med hvad jeg har brug for at vide, så i ikke skal forstyrres af spørgsmål på selve dagen.

Det er svært at sige, for det er meget afhængigt af hvilken pakke i køber. Pakke 1 ligger det typisk mellem 150 og 450 stk og den store bryllupspakke ligger mellem 650 og 1300 stk.

Forskellen i antal kan bla være pga præsten siger nej til fotografering under vielsen eller fx vejret, så der ikke er så mange portrætbilleder udenfor.

Hvis det ikke er lige op til en ferie eller højtid, så tager det typisk 3 uger.

I den store bryllupspakke er der et stk 20×30 portrætbillede med i prisen. Ved pakke 1 købes print seperat.

Bryllupsalbum kan købes mod tillæg.

Billeder 2018-01-23T15:54:58+01:00

Det kommer lidt an på, om i har købt en unik pakke, hvor vi har aftalt på forhånd, eller det er opgivet på forhånd, hvor mange billeder hører med. Men sædvanligvis redigerer jeg alle de billeder, som er blevet gode. Hvis der skal tal på, så mindst 10 og opefter. Det er ikke usædvanligt hos mig, at man vælger under login mellem 30-40 billeder

Bestemt da nej. Billeder skal tale til jer – det skal være noget, som glæder jer, så hvis i ikke er tilfredse kontakt mig med det samme.

Med mindre andet er aftalt, så ligger billederne under login i 14 dage. Har jeg ikke hørt fra jer, går jeg ud fra, at i ikke ønsker nogle. Hvis billederne skal uploadet igen, vil der være et gebyr på 100 kr for dette.

Derfor, hvis i har brug for mere tid, skriv da til mig.

Det korte svar er nej.. de billeder slettes.

Det kan i ikke nej. Jeg sælger ikke billeder direkte fra kameraet.

Det er umiddelbart jo svært at sige, for det kommer an på, hvor mange billeder jeg tog, og hvor gode de er, men typisk mellem 20 og 120 stk.

Ja, det er jeres. Jeg har beholdt originalerne, men de billeder i har købt på cd eller dropbox kan i bruge til lige hvad i har lyst til.

Det kommer helt an på om det er alle de redigerede digitalt eller i print – og ved print er størrelsen også afgørende. Du kan se priserne HER

Dropbox : ved overførelse, hvor jeg sender en ‘kasse’ til jer, og i så tømmer denne over på enten jeres computer eller en anden dropbox kasse.

CD: CD’er pakkes i beskyttende lommer, og leveres så enten i en pæn indpakning, eller hvis de skal sendes (mod betaling af porto) i en beskyttende kuvert.

Print: Print leveres i præsentationsmapper. Mapperne er sorte med en svag sølvstreg på passet partout’et. Mapperne kan bruges til gave og endda stå fremme.

Rammer: Billeder bestilt med ramme leveres fuldt monteret. I får billedet at se, og er det godkendt pakkes det i bubblewrap og i kan tage det med hjem. Alle rammer skal afhentes her på adressen.

Ja, jeg vil gerne sende på købers egen risiko. Porto og forpakning koster fra 60 kr og betales via mobilepay til 29 84 51 71.

Rammer sendes ikke.

Det gør jeg bestemt. Der er forskellige muligheder, som du kan læse mere om HER

Det kan i bestemt. Rammerne håndlaves hos min leverandør her i Danmark, og alle mål er mulige. Bed om at se kataloget med mulige rammekanter.

Rammer kan leveres med eller uden refleksfri glas.

Ja, det format i ser det i er standard 10×15. Når et billede skal laves i et andet format, og man skal udgå, at strække folk i alle retninger, så vil der foregå en beskæring. Hvis i gerne vil se billedet inden det bestilles for at være sikker på, at i kan lide måden det beskæres på, så bare skriv til mig.

Når i køber billeder digitalt leveres de som set i højopløsning – 5600px x 4000px og 240 eller 300 dpi. Billederne bliver ikke komprimerede ved forsendelse i dropbox eller overførelse til CD.

Jeg kan kun garantere, at billeder i print bestilt igennem min egen professionelle printleverandør, lever 100% op til det billede jeg har vist. Forskellige firmaer bruger forskellige kalibrationer, forskelligt hardware og jeg er ikke ansvarlig for det endelige produkt.

Shop 2018-01-06T18:35:51+01:00
Your Content Goes Here

Ovenstående jvf gældende betingelser

KONTAKT MIG