Billeder

Det kommer lidt an på, om i har købt en unik pakke, hvor vi har aftalt på forhånd, eller det er opgivet på forhånd, hvor mange billeder hører med. Men sædvanligvis redigerer jeg alle de billeder, som er blevet gode. Hvis der skal tal på, så mindst 10 og opefter. Det er ikke usædvanligt hos mig, at man vælger under login mellem 30-40 billeder

Bestemt da nej. Billeder skal tale til jer – det skal være noget, som glæder jer, så hvis i ikke er tilfredse kontakt mig med det samme.

Med mindre andet er aftalt, så ligger billederne under login i 14 dage. Har jeg ikke hørt fra jer, går jeg ud fra, at i ikke ønsker nogle. Hvis billederne skal uploadet igen, vil der være et gebyr på 100 kr for dette.

Derfor, hvis i har brug for mere tid, skriv da til mig.

Det korte svar er nej.. de billeder slettes.

Det kan i ikke nej. Jeg sælger ikke billeder direkte fra kameraet.

Det er umiddelbart jo svært at sige, for det kommer an på, hvor mange billeder jeg tog, og hvor gode de er, men typisk mellem 20 og 120 stk.

Ja, det er jeres. Jeg har beholdt originalerne, men de billeder i har købt på cd eller dropbox kan i bruge til lige hvad i har lyst til.

Det kommer helt an på om det er alle de redigerede digitalt eller i print – og ved print er størrelsen også afgørende. Du kan se priserne HER

Dropbox : ved overførelse, hvor jeg sender en ‘kasse’ til jer, og i så tømmer denne over på enten jeres computer eller en anden dropbox kasse.

CD: CD’er pakkes i beskyttende lommer, og leveres så enten i en pæn indpakning, eller hvis de skal sendes (mod betaling af porto) i en beskyttende kuvert.

Print: Print leveres i præsentationsmapper. Mapperne er sorte med en svag sølvstreg på passet partout’et. Mapperne kan bruges til gave og endda stå fremme.

Rammer: Billeder bestilt med ramme leveres fuldt monteret. I får billedet at se, og er det godkendt pakkes det i bubblewrap og i kan tage det med hjem. Alle rammer skal afhentes her på adressen.

Ja, jeg vil gerne sende på købers egen risiko. Porto og forpakning koster fra 60 kr og betales via mobilepay til 29 84 51 71.

Rammer sendes ikke.

Det gør jeg bestemt. Der er forskellige muligheder, som du kan læse mere om HER

Det kan i bestemt. Rammerne håndlaves hos min leverandør her i Danmark, og alle mål er mulige. Bed om at se kataloget med mulige rammekanter.

Rammer kan leveres med eller uden refleksfri glas.

Ja, det format i ser det i er standard 10×15. Når et billede skal laves i et andet format, og man skal udgå, at strække folk i alle retninger, så vil der foregå en beskæring. Hvis i gerne vil se billedet inden det bestilles for at være sikker på, at i kan lide måden det beskæres på, så bare skriv til mig.

Når i køber billeder digitalt leveres de som set i højopløsning – 5600px x 4000px og 240 eller 300 dpi. Billederne bliver ikke komprimerede ved forsendelse i dropbox eller overførelse til CD.

Jeg kan kun garantere, at billeder i print bestilt igennem min egen professionelle printleverandør, lever 100% op til det billede jeg har vist. Forskellige firmaer bruger forskellige kalibrationer, forskelligt hardware og jeg er ikke ansvarlig for det endelige produkt.

By | 2018-01-23T15:54:58+01:00 January 6th, 2018|Comments Off on Billeder