Babyfotografering

Mine pakker løber typisk mellem 1 og 12 måneder, men det er også muligt, at få en stor kvartalspakke, hvor der er 8 fotograferinger over 2 år. Ønsker du en special sammensætning som fx en årspakke med 12 fotograferinger over 2 år, så skriv til mig.

Det kan i da – hvis det er muligt, så får i det lige præcis, som i gerne vil have det

I bedes tage flere sæt tøj med til hver fotografering – især hvis i gerne vil have forskellige opstillinger. I må også gerne tage rekvisitter med, hvis i har noget, som i gerne vil have jeres barn fotograferet i eller med.

Husk mad/snack til den lille når de begynder at spise fast føde.

Jeg prøver, at lave mellem 2 og 3 forskellige hver gang

Bestemt da.. men husk at tøjet så skal være meget neutralt – det giver flere muligheder

Ja, jeg udsteder alle tiderne for året/årene på en gang. Dette med forbehold for ændringer, da intet menneske (det gælder naturligvis på begge sider) kan planlægge et liv så lang tid i forvejen.

Vær aldrig bange for, at kontakte mig og flytte en tid.

Hvis i har den digitale pakke, så får i alle redigerede billeder hver gang. Det er svært, at sige hvor mange det er, for det kommer jo an på hvordan fotograferingen gik, men typisk mellem 15 og 30 stk, men nogle har fået over 100 efter en speciel god fotografering.

Foretrukket er dropbox. I kan oprette en dropbox gratis HER

Ønsker i CD hver gang vil der være et tillæg – tillægget er afhængigt af hvilken pakke i ønsker.

Søskendefotografering er muligt mod tillæg

Familiefotografering er muligt mod tillæg

Det kommer lidt an på, hvor travlt jeg har, hvilken tid på året og hvor mange billeder det drejer sig om, men typisk mellem 3 og 9 dage.

Ønsker i billeder med dåbskjole vil dette være mod tillæg, eller som en dåbspakke. Se dåbsbilleder HER

Skriver en E-Mail til mig hvis syg dagen før senest. Hvis din lille har haft en dårlig nat, så er fotografering en meget dårlig ide – send derfor en sms så tidligt som muligt på dagen på 29 84 51 71

By | 2018-01-23T17:24:04+01:00 January 2nd, 2018|Comments Off on Babyfotografering