Bryllup 2018-01-11T10:56:35+01:00

Project Description

Det er så yndigt at følges ad

“From this day forward, You shall not walk alone. My heart will be your shelter, and my arms will be your home”

Et bryllup er en helt FANTASTISK dag – der er kun en ulempe ved den – den går for hurtigt. Derfor er minderne så vigtige, og hvem kan sige nej til mange mange minder ….. ? Om i bliver gift på rådhuset, i kirken eller på en båd … alt er muligt. Om i er traditionelle, til skov og strand eller til trash the dress på en senere dato – der er bare plads til det hele.

Den mest populære af alle mine bryllupspakker er uden tvivl HELE DAGEN. Her følger jeg jer hele dagen, fra morgenstund ved frisøren til brudevalsen ved midnatstid. Jeg tager billeder af ting som i måske ikke ser. I får muligheden for at opleve den periode, hvor i jo er i hvert sit hjem, og der lægges meget vægt på situationsbilleder under reception 0g/eller festen, så alt er som det var – ikke som det blev opstillet.

Kunne i tænke jer, at følge et brudepar på deres specielle dag, så tryk på linket lige herunder. Dette er blot et udsnit af de ialt 913 billeder det søde par fik efter dagen. Jeg siger mange mange tak til Camilla og Casper for at få lov til at dele lidt mere end bare portrætbilleder fra deres dag.

Den Store Bryllupspakke
Priser og Pakker

15% Off

Enhver fotografering eller pakke booket i Januar (excl. tilbud)

Kontakt Mig